Ние сме Мега Радио

Нудиме

Квалитетен микс на нова и ретро мак и екс ју музика. Префинет сплет на околности кои го прават посебен твојот миг.

Наша цел

Да го обоиме Вашето еднобојно секојдневие во ведри музички бои и да го поодобриме Вашето расположение.

Социјални мрежи

Секогаш активни и секогаш блиску до Вас на познатите социјални нет мрежи. Следете не, бидете во чекор со Мега радио.

Наши пријатели

споделени имресии

Добродојдовте!

Вашето присуство ја поттикнува нашата решителност да направиме посебен радио проект кој ќе отскокне од стереотипот кој сеуште е присутен насекаде! Овде прави секој тоа што сака на оригинален начин покрај добра музика.  

Read More

Некои радија велат дека се број еден, но покрај нас тие се само број два.