Добродојдовте!

  • 2

Добродојдовте!

Category : Uncategorized

Вашето присуство ја поттикнува нашата решителност да направиме посебен радио проект кој ќе отскокне од стереотипот кој сеуште е присутен насекаде! Овде прави секој тоа што сака на оригинален начин покрај добра музика.

 


2 Comments

moon

25. октомври 2015. at 8:39 pm

(y)

jasmina

24. јуни 2016. at 11:22 pm

zdravooooooo

Leave a Reply

Програмска шема

Музика, Музика и пак Музика!

24/7 онлајн

Со Вас секаде во светот на интернет!