Author Archives: admin

  • 2

Добродојдовте!

Category : Uncategorized

Вашето присуство ја поттикнува нашата решителност да направиме посебен радио проект кој ќе отскокне од стереотипот кој сеуште е присутен насекаде! Овде прави секој тоа што сака на оригинален начин покрај добра музика.

 


Програмска шема

Музика, Музика и пак Музика!

24/7 онлајн

Со Вас секаде во светот на интернет!